Niels og George

Sanger og sangskriver Niels Ørts Ottosen er opvokset i Vestjylland i en musikalsk familie, Han har arbejdet som komponist og kapelmester ved bl.a. Teater Monsuna, Teatret Møllen og Svalegangen i Århus m.fl. og han har været musik- og dramalærer på Frederikssund gymnasium. Niels spiller på mange instrumenter og har skrevet sange siden brødrene lærte ham de første akkorder, men Sange fra Taget er den første udgivelse med egne numre. Han spiller også i bandet Megafauna, og har tidligere spillet med bl.a. Storskrald, Strangers on a Train og Herö.

Den autodidakte mandolinspiller George Sorenson har spillet i en række irske bands siden teenageårene, senest Breamar Bog Boys. Ved siden af dette er det også blevet til en del gæstespil til rollespilsmusik og Tordenskjoldsdagene i Frederikshavn. Trods en dansk-amerikansk opvækst, der indeholdt en solid portion Bluegrassmusik, ses han oftest til irske sessions og folk-jams i det danske folkemusikmiljø.

De to mødtes i en jam (hvor ellers!?) en sen aftentime på festivalen Musik over Præstø Fjord i 2013, og har spillet sammen lige siden, både som “folke-bryllupsband” med dans og spillemandsmusik, og de har optrådt med Von Brebers – en forløber til den nuværende duo – på bl.a. Blå Congo, Bartof Café, Blågårds Apotek, Strib Vinterfestival, Musik over Præstø Fjord og Spirefestival.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: